KAYSERİ / MELİKGAZİ - Altınoluk İmam Hatip Ortaokulu

May

5 Mayıs Pazar Saat 10.00'da Veli Toplantısı Yapılacaktır. Tüm velilerimizin toplantıya katılm sağlamasını bekliyoruz.

Veli Görüşme Saati Çizelgesi

Şbt

Sınavların analizleri ile alakalı olarak velilerimize yönelik olarak okulumuz Rehberlik öğretmeni M. Ferit AKÇAY tarafından bilgilendirilme yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servimiz tarafından velilerimize yönelik olarak anne baba tutumları konulu seminer verilecektir.

Akran Zorbalığı

Şbt

2024 Hedef LGS çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Bu yarıyıl tatilinin ilk haftasında 8. sınıf öğrencilerimizle LGS kampındayız. BİZ HAZIRIZ YA SEN?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 2024 Kılavuzu

5 Şubat 2024 Pazartesi Gününden İtibaren Geçerli Olan Haftalık Ders Programı

Ock

“Andolsun ki, Allah’ın Resul’ünde sizin için; Allah’a ve âhiret gününe kavuşmayı uman ve Allah’ı çok zikreden kimseler için güzel bir örnek vardır” (Ahzâb, 33/21) Eğitim öğretim sürecinde okul-öğrenci-veli bütünlüğünün sağlanması adına bilgilendirme çalışmaları yapmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda hazırlanan sınır koyma veli bilgilendirme broşürümüz yayında. Dikkate değer bu çalışmanın velilerimiz nezdinde karşılık bulacağına, paydaşlarımızla güç birliği yaparak daha kaliteli bir eğitim öğretim süreci yaşayacağımıza inancımız tamdır.

Ara

Sınır koyma becerileri, insanların fiziksel ve duygusal sınırlarını belirlemelerine, korumalarına ve diğer insanlarla sağlıklı bir şekilde etkileşimde bulunmalarına yardımcı olan önemli psikolojik yetilerdir. Bu beceriler, kişisel sınırları anlamak, ifade etmek ve korumakla ilgilidir. Bu doğrultuda öğrencilerimizi rehberlik çalışmaları ile destekleyerek, hem bedenen hem de ruhen daha sağlıklı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. AİHO İLE BEDENEN VE RUHEN SAĞLIKLI BİREYLERE

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Yazılı Sınav Tarihleri

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 23 Ekim Pazartesi tarihinden itibaren geçerli olacak ders zaman çizelgesi

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ve Veli Toplantısını Gerçekleştirdik.