KAYSERİ / MELİKGAZİ - Altınoluk İmam Hatip Ortaokulu

Eyl

Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından 5. Sınıf Velilerine Yönelik Uyum Çalışması Gerçekleştirilecektir.

Haz

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 5. Sınıf ön kayıtlarımız başlamıştır. 4. Sınıf yıl sonu ortalamanız ve  kimlik belgenizle okulumuza gelebilirsiniz.

Haz

Altınoluk İmam Hatip Ortaokulu Kurana geçme törenine hepiniz davetlisiniz.

May

2022-2023 YILI ETKİNLİKLERİMİZ

Nis

Altınoluk İmam Hatip Ortaokulu okul kütüphanesi hafta içi ders saatinden sonra saat 17.00 ye kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutulmuştur. Okulumuz öğrencileri gerek kitap okuma gerek ders çalışma gerekse araştırma yapmak amacıyla kütüphanemizi saat 17.00 ye kadar kullanmaktadırlar.

Haftalık Ders Programı

Altınoluk İmam Hatip Ortaokulu Hedef LGS 2023 Faaliyetleri

Kas

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehber Öğremeni Mehmet Ferit AKÇAY'ın veli ve öğrenciler için hazırlamış olduğu öğrenme stilleri veli broşürünü aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz.

2023 Liselere Geçiş Sistemi Bilgilendirme Afişi

Zaman Yönetimi

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

2022 BURSLULUK SINAVI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 2022 yılı sınav uygulama takvimine göre İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 04 Eylül'de yapılacak. Sonuçlar da 23 Eylül 2022 tarihinde ilan edilecek. Sınavda dörder seçenekli 100 soru sorulacak, sınav süresi 120 dakika olarak uygulanacak. Bursluluk sınavı 2022 yılında eylül ayında tüm sınav merkezlerinde Türkiye saati ile 10.00'da yapılacaktır.

Ağu

5. Sınıf Kayseri Özel Deneme Cevap Anahtarı ve Konu Analizleri.

Ağu

4 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat: 10.00'da yapılacak olan 5. sınıflar kayıt kabul sınavına girecek öğrencilerin sınav giriş yerleri listesi açıklanmıştır.

Sınava girecek öğrencilerin sınav günü en geç saat 09:30'da sınava girecekleri okulda hazır olmaları gerekmektedir.

Sınava gelirken kimlik, kalem, silgi, su vb. yanınızda getiriniz.

Sınava girecek öğrenciler listeden isimlerinin karşısında bulunan okulda sınava gireceklerdir.

Başvuru yaptığı halde ismi listede olmayan öğrenciler başvuru yaptığı okul ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

24 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat: 10.00'da yapılacak olan 5. sınıflar kayıt kabul sınavına girecek öğrencilerin sınav giriş yerleri listesi için aşağıdaki linke tıklayınız.

May

Sınavda 15 Türkçe, 15 Matematik, 15 Fen Bilimleri, 10 Sosyal Bilgiler, 10 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve 5 Genel Yetenek olmak üzere toplam 70 soru sorulacaktır.

Altınoluk İmam Hatip Ortaokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 5. Sınıf Ön Kayıt Formu İçin Linke Tıklayınız!