KAYSERİ / MELİKGAZİ - Altınoluk İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okul Rehberlik Öğretmeni Mehmet Ferit AKÇAY tarafından öğrencilerimiz ile "Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları" konulu seminer çalışması yapılmıştır. Kaygı nedir?, Olmalı mıdır?, Kaygı ile nasıl baş edilir? vb. hususlarda bilgilendirme yapılmıştır.

Nis

Okul Rehber Öğretmenimiz Mehmet Ferit AKÇAY tarafından öğrencilerimiz ile "Meslek Seçimi ve Önemi" konulu seminer çalışması yapıldı. Meslek seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiği hususlarında farkındalık kazandırılmaya çalışıldı. Ayrıca öğrencilerimizin ilgi-yeteneklerini fark edebilmeleri için anket çalışması yapılarak sonuçları öğrencilerimiz ile paylaşıldı.

Nis

Kayseri'de 4.üncüsü düzenlenen Geleneksel İmam Hatip Spor Oyunları Yıldızlar Satranç Şampiyonasında okulumuzu temsil eden öğrencilerimize ve Hakan DURU Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Rehberlik Öğretmeni Mehmet Ferit AKÇAY tarafından öğrencilerimize yönelik olarak "Dikkat Eksikliği ve Odaklanma" konulu seminer çalışması yapılmıştır.

Nis

Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.”

Yollarınız hep aydınlık olsun,

Bayramınız kutlu olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimizde emeği geçen idare, öğretmenlere, öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Nis

Tüm müslümanların Kadir gecesi mübarek olsun.

Leyleyi Kadir isimli şiir okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hasan BAL'a aittir.

Mrt

Altınoluk İmam Hatip Ortaokulu olarak İftar yemeği düzenlendi.

Mrt

Öğretmen ve öğrencilerimizin iş birliği ile Ramazan ayına özel olarak sınıflarımız çeşitli görsel materyal ve süsler kullanılarak daha da güzel bir hale getirildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Proramında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuzda program düzenlendi ve koridorlarımızda bulunan panolara Mehmet Akif ERSOY'un hayatı ile ilgili görseller ve metinler düzenlenerek panoya asıldı. Programda görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuza davet edilen AFAD görevlileri tarafından okulumuz öğrenci ve personeline Deprem Farkındalık Eğitimi verilmiş ve deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Altınoluk İmam Hatip Ortaokulu olarak; mart ayının ilk haftası Yeşilay haftası olarak kutlanmıştır. Okulumuzda zararlı alışkanlıklarla mücadele kapsamında çeşitli video gösterileri ve görseller izletilmiştir. Öğrencilerimizde farkındalığın oluşması için Yeşilay kurumunun resmi internet sitesinden tanıtım videoları izlettirilmiştir. Sağlıklı nesiller için; tüm bağımlı ve zararlı alışkanlıklara son diyoruz.

Altınoluk İHO Yeşilay Kulübü.

Kulüp Başkanı; Hasan Bal.

Şbt

"Hedef LGS koordinatörleri il toplantısına okulumuzda katılım gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Yarıyıl tatili kamp programımız 22-26 Ocak tarihleri arasında uygulanmış ve öğrencilerimiz için çok verimli bir kamp olmuştur.

Şbt

Altınoluk İmam Hatip Ortaokulu olarak; Kâbe maketiyle, temsili umre programı icra edilmiştir. 7.sınıfların ünitesi olan; Hac ve Umre konusunu, çocuklarımızda; kutsal mekanlarımıza karşı, bilinç düzeyinin artırılması ve farkındalık oluşturmak için; okulumuz mescidinde ihram giyerek öğrencilerimize tavaf yaptırılmıştır. Akabinde temsili dua icra edilmiştir. Programımızda görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.